Tuesday, April 24, 2012

Sedam znakova da više nije zaljubljen u tebe


 


Da li ozbiljno sumnjaš u budućnost vaše veze? Pročitaj ovih sedam znakova i razmisli da li je on i dalje zaljubljen.
Veoma je teško prilagoditi se promenama u ponašanju tvog slatkiša. Ukoliko želiš da saznaš da li te promene ujedno znače i kraj veze pročitaj ovih sedam znakova koji će ti pokazati da li je i dalje zaljubljen u tebe. Analiziraj njegove gestove i tajne poruke kako bi što bolje postala svesna vaše budućnosti.



1.Više Nemaš Povlašćeni Tretman

Ukoliko tvoj dečko nije spreman da prihvati mušku ulogu u vašoj vezi da te posmatra njemu jednakoj to znači da više ne voli da ti pruža povlašćeni tretman.Ovo je jedan on znakova upozorenja da je prestao da te posmatra kao najbitniju osobu u svom životu.

 2. Tvoje Loše Navike Mu Više Ne Smetaju




Momci imaju zanimljiv način da ti pokažu da ih više ne zanimaš. Ukoliko primetiš da tvom dečku više ne smetaju tvoje navike koje ga mnogo nerviraju, to je očigledan znak da on više ne želi da ostane u toj vezi. Nezainteresovanost je jedan od najgorih faktora koji mogu uticati na odnos para.


 
3. Previše Ga Brine Njegov Izgled
Ukoliko je tvoj slatkiš voleo da se opusti pored tebe i sada odjednom postaje opterećen svojim izgledom, to znači da je spreman da krene dalje ili da barem ostavi utisak na druge devojke. Može biti prilično bolno priznati da ti je veza zapala u ćorskokak.
4. Prestaje Da Te Zove Srećo
Ukoliko dečko prestane da ti tepa: srećo, ljubavi, to je znak upozorenja da su njegova jaka osećanja nestala. Momci koriste ovaj trik da pošalju tajnu poruku svojim partnerima i kažu da ljubav više ne stanije tu.
5. Želi Da Izlazi Samo Sa Prijateljima
Momci koji izgube interest za svog partnera često planiraju aktivnosti sa prijateljima. Ukoliko tvoj dečko ima problema da provodi vreme sa tobom to je očigledan znak da ga više ne zanimaš i da želi da viđe druge devojke. Pokušaj da udahneš život u vašu vezu.
6.Više Ga Ne Čitaš Kao Otvorenu Knjigu
Tvoja druga polovina zaboravlja da ti ispriča kako je proveo dan ili neke druge zanimljive priče. Bilo da nešto krije ili je umoran da priča sa tobom, suština je da moraš da primetiš i analiziraš ovu promenu u ponašanju.
7.Postaje Previše Zauzet Da Odgovori Na Tvoje Pozive
Muškarci često pronalaze svakakve izgovore da prikriju svoju nezainteresovanost. Jedan od njih bi bio da ti kaže da je previše zauzet da ti se javi na telefon ili pošalje poruku. Ukoliko se ovo dešava prečesto suoči se sa svojim partnerom  ili pronađi način da ga nateraš da ti prizna da više nije zaniteresovan za tebe.

No comments:

Post a Comment