Monday, July 30, 2012

Neverovatna mogućnost da upoznaš Kardašijan sestre i sarađuješ sa njima!


Sestre Kardašijan su se bacile  potragu za modelom koji će se naći u reklamama za njihovu novu denim liniju. Ono što je najzanimljivije u celoj stvari je to što one ne traže profesionalca za posao, već sasvim običnu devojku koja se naravno može podičiti oblinama poput oblina Kardašijan sestara. Upravo na Savršenoj Kosi saznajte sve o tome! 


 
Sjajne vesti za obožavaoce jer kako stvari stoje Kardašijan klan se namerio da pronađe savršeni model za njihovu reklamnu kampanju, a umesto profesionalca one traže sasvim običnu devojku. Uspešni trio sestara je poznat po njihovim oblinama i po svemu sudeći one traže nekoga ko uživa u svojim oblinama i kome fantastično stoje farmerke.

Takmičenje nudi devojkama starijim od 18 godina mogućnost da bar na jedan dan postanu modeli. Dakle, da li imate obline koje će zadovoljiti prohteve sestara Kardašijan?
Ova vest se pojavila na blogu o poznatim ličnostima koji vode Khloe i Kim i čini se da su sestre veoma uzbuđene mogućnošću da kao dizajneri postanu slavne širom sveta. Iako su vrlo lako mogle angažovati top modela za taj posao, sestre su želele realniji pristup za svoju kolekciju kao i mogućnost da svojim fanovima daju priliku da okuse luksuzni svet Kardačijanovih.
Kako se navodi na blogu, pobednicu čeka povratna karta za jednu osobu do Los Anđelesa, prenoćište za jednu osobu, profesionalni foto session na kome či i biti odabrana fotografija koja će se nači reklamnoj kampanji.

Ipak, kako bi dobile priliku da se pojavite u ulozi modela, devojke će morati da impresioniraju sestre tako što će poslati fotografiju celog tela u omiljenim farmerkama, da lajkuju nekoliko strana na Facebook-u, da popune formular  kao i da objasne šta za njih znači imati obline i biti samouveren.
Ukoliko veruješ da imaš ono što je potrebno, bolje požuri jer se nadmetanje uskoro završava. Naravno, onog trenutka kada se kolekcija nađe u prodaji Savršena Kosa će biti prvo mesto na kome će se naći fotografije sa možda baš tobom!
Učitava se...

No comments:

Post a Comment