Wednesday, August 29, 2012

Konačno svaka devojka može biti Pepeljuga!


Žene nikada nisu bile više opsednute fensi cipelama, a sada su dizajneri osmislili način kako da tu fantaziju unovče: Ponudiće kupcima njihovu sopstvenu verziju Pepeljuginih stakletnih cipela. 


Podstaknuti uspehom sličnih kreacija Christiana Louboutina i Marca Jacobsa, DSW je sklopio ugovor sa Disneyem, o proizvodnji limitirane The Glass Slipper kolekcije, inspirisane Disneyevim animiranim filmom iz 1950. godine. 


Marc Jacobs Cinderella cipela


Christian Louboutin Cinderella cipele


Cena cipela iz ove ograničene serije, kretaće se od 59.95 do 89.95 dolara. Svaki par cipela će na sebi imati utisnut logo kočije kao i prepoznatljivi plavi dragulj na ulošku cipele. Ukoliko to ne bude dovoljno obožavaocima cipela i fanovima Disneya, The Glass Slipper kolekcija će se naći u prodaji u DSW prodavnicama 1. oktobra, neposredno pre nego što bude objavljeno blue ray izdanje čuvenog crtanog filma o Pepeljuzi -  Cinderella Diamond Edition. Kako bi simbolika bila u postpunosti ispraćena blue ray će se naći u prodaji u ponoć 2. oktobra. Pepeljuga tada sigurno neće stići da zaborvai svoje cipele.   
Učitava se...

No comments:

Post a Comment