Friday, April 27, 2012

Neverovatno sexy: Najnovija Victoria Secret Dream Angel kolekcija veša


Fenomenalne frizure sa pramenovima


Wednesday, April 25, 2012

Kolekcija cipela za smak sveta

Da li se čovečanstvo nalazi na putu ka skorašnjem uništenju? Dizajnerka Anastasija Radevič misli da jeste i zbog toga je osmislila neverovatnu kolekciju cipela kako bi svoju vizija prenela u delo. Kolekcija "Lost Civilization" te vodi na fascinantno putovanje sa stilom!


Najnovija Versace Accessories kolekcija

Saradnja između modne kuće Versace i H&M nam donosi krajnje interesantnu kolekciju odeće za žene i muškarce, torbe, kaiševe, ešarpe i nakit. Sve dok se kolekcija ne nađe u prodaji u novembru, bacite pogled na ovu neverovatnu kolekciju.

Tuesday, April 24, 2012

Sedam znakova da više nije zaljubljen u tebe


 


Da li ozbiljno sumnjaš u budućnost vaše veze? Pročitaj ovih sedam znakova i razmisli da li je on i dalje zaljubljen.
Veoma je teško prilagoditi se promenama u ponašanju tvog slatkiša. Ukoliko želiš da saznaš da li te promene ujedno znače i kraj veze pročitaj ovih sedam znakova koji će ti pokazati da li je i dalje zaljubljen u tebe. Analiziraj njegove gestove i tajne poruke kako bi što bolje postala svesna vaše budućnosti.

Saturday, April 21, 2012

Zanosna Bar Rafaeli: Kolekcija kupaćih kostima

Nadolazeći proizvođač kupaćih kostima Agua Bendita uz pomoć prelepe Bar Rafaeli ti predstavlja svoj najnoviji dizajn kupaćih kostima za sezonu proleće/leto 2012. Prožeta nebrojenim uticajima, raznolikim i neodoljivim dizajnom, cela kolekcija jednostavno mami poglede. Izaberi svoj favorit!

Wednesday, April 18, 2012

Isprobaj različite frizure sa Hair Change Android aplikacijom


U saradnji sa prijateljima sa Thumbarmy , predstavljamo ti neverovatnu Android aplikaciju koja ti omogućava da isprobaš različite frizure, dužine i stilove kose. Savršeno i za devojke i muškarce. Samo uploaduj svoju sliku i nađi inspiraciju!!!

Klikni na link i skini ovu aplikaciju na svoj Android i uživaj!!1

Hair Change aplikacija


Kupaći kostimi za leto 2012

Predstavljamo ti nove kolekcije kupaćih kostima Zimmerman i Lee+Leni. Odaberi svoje favorite i spremno dočekaj leto!

Lee+Leni

Nova modna kolekcija Jennifer Lopez


Dženifer Lopez je predstavila svoju najnoviju modnu kolekciju u saradnju sa kućom Kohl.  Kako je priroda popularna inspiracija za većinu modnih dizajnera u proleće 2012. tako je i cela kolekcija dive inspirisana tropskim predelima što joj daje trenutan dodatak glamura. Pogledaj kolekciju i odaberi svoj favorit za sledeće sezonu. Takođe pogledaj i reklamu koju je Dženifer Lopez snimila za ovu kolekciju.

Muške frizure za visoko čelo


Nemirne muške frizure


Seksipilna duga kosa


Visoka moda za tvoju kosu


Uzbudljive frizure sa filmskog platna


Frizure za devojke koje znaju šta žele

Diesel: Nova reklamna kampanja


Dočekaj leto u kratkom

 

Ultra moderne paž frizure