Sunday, December 18, 2011

Najbolje frizure poznatih u 2011.


Vratite se unazad kroz 2011. godinu i pokušajte da prepoznate zvezde po njihovoj kosi. Visoki rep za devojku na slici bi bio odlična ideja, ali i za vas ukoliko je vaša kosa duga i gusta. Ipak ukoliko nije takva probajte našu kosu za nadogradnju.
Počev od lagane promene sa pink frizure na crnu koju smo videli na Katie Perry, godina za nama obilovala je epskim momentima zaslužnih frizera i njihovih modela koji su zaslužili da se nađu u ovom odbrojavanju. Možemo reći da su pred vama najbolje frizure, neki će pomisliti da je besmisleno reći tako nešto.Pa ipak, jednostavno: Kosa.




Retro lokne



Jedna stvar je videti devojku sa kosom uvijenom viklerima poput frizura iz pedesetih godina, ali je potpuno druga stvar kada tako oblikovana kosa deluje moderno. Rihannine visoko podignute lokne deluju poput uspenušale vode na crvenim brzacima koji se slivaju niz njena leđa. Keli Ozborn je do savršenstva dovela talasasti paž Merlin Monro, igrajući po tankoj liniji koja razdvaja oblik i mekoću kose, a ono što joj dopušta da uzdignute glave korača po toj liniji su upravo njeni rocknroll koreni. Katy Perry nam se predstavila sa uvijenim šiškama koje su nas na fantastičan način vratile u vreme četrdesetih, a opet na savršen način održale u korak sa vremenom svojom svetlom nijansom pink boje.

Zlatokose 


Talasasti repovi su nas ove godine ostavljali bez daha. Gotovo je neverovatno kako nekoliko gumica na svakih nekoliko centimetara kose duž repa može da izgleda tako neverovatno dobro. Neke od naših omiljenih talasastih repova smo mogli videti na Oliviji Wild, koja je delovala tako slatko i nevaljalo ispod velikih šiški. Posebe pohvale za Lady Gagu, koja je sopstvenu kosu koristila umesto gumica, i Ket Delunu, koja je svoju kosu zalizala na vrhu, ali je razbarušila sa strane. Tako jednostavno i osvežavajuće...jednostavno vredno toga da nosite sve te gumice u svojoj torbici.

Prelivi boja


Prelivajuće nijanse kose su se lagano smestile na frizure poznatih tokom 2010. godine  i tada su to uglavnom bili smeđi koreni koji su se prelivali u plave krajeve. Ipak, ove godine prelivajuće nijanse su otišle u sasvim drugu krajnost sa zaslepljujućim bojama i još dramatičnijim plavo-smeđim kontrastima. Plava frizura Niki Minaj se transformiše od žućkastih pramenova preko narandžaste sve do pink roze koju biste jednostavno stavili u usta poput žvake. Upravo tako, umesto jedne ona je nosila četiri boje na svojoj perici. Da niste ljubomorni? Pramenovi koje vidimo na Beyonce su najpre jako med plavi i transformišu se u duboko kestenjasto smeđu i postižu efekat kontrasta dok je Jessie J oduvala sve svojom jakom nijansom crne sa jarko svetlim crvenim krajevima. Dajemo joj bonus poene jer uklopila svoju crno-crvenu kosu sa svojim crno-crvenim outfitom. Ipak za tako nešto se treba potruditi.

Minimalne frizurice

Treba stegnuti petlju i ošišati vaše lokne, posebno ako se one oduvek bile deo vašeg imidža. Odajemo priznanje ovim devojkama ne samo što su se osmelile na ovaj korak već i što su svoje pramenove oblikovale sa takvom jednostavnošću. Ginnifer Goodwin suvereno nosi kratku kosu već par godina i njeni nestašni pramenovi savršeno oblikuju njeno lice. Ipak, Evan Rachel Wood je doživela najveću transformaciju ove godine, od lokni dužine do ramena do gotovo vrlo malo kose. Na ovoj slici, gornji deo kose je zalizan unazad dok kosa sa strane zadržava svoj volumen poput frizura iz osamdesetih. Nestašna frizura Carey Mullingan sa razdeljkom pomerenim unazad deluje elegantno poput šik frizura iz šezdesetih sa naglašenim obrvama i očima koje upotpunjavaju izgled.

Šiške i jarko svetla kosa

Kratke šiške su detalj koji se ponavlja, ali kada su se pojavile ove godine, dogodio se neočekivani obrt – bile su izrazito jarkih boja. Katy Perry, Jessie J i Lady Gaga su se razmetale gustim i širokim šiškama u hiper jarkim nijansama. Katy i Lady Gaga su svoje vrlo kratke šiške uparile sa dugim pramenovima, dok je Jessie J, svoju vatrenu mašinu u obliku crvenog paža obuzdala do dužine brade i sa šiškama koje jedva da dotiču obrve.

Pletenice kao krune


Ko ne voli pletenice? Od riblje kosti, preko običnih pletenica sve do unazad pletenih kika. Samo trenutak, ovo poslednje je nešto sasvim novo. Ove godine smo videli nebrojeno verzija srednjoškolskih frizura. Rihanna, Elle Faning i Kim Kardashian su nam pokazale kako zvezde treba da izgledaju. Rihannina sa strane ispletena pletenica do dužine struka je u najužoj konkurenciji i naš favorit za ovu godinu. Pletenice počinju od arkada, susreću se na potiljku,lagano se spuštaju niz njena ramena i uvijaju se niz njeno telo poput pravog remek dela. Elle Fanning je pokazala romantičnu frizuru, koju gotovo možete objasniti u igri pantomime i ima taman toliko nesavršenosti koliko je potrebno. Kim Kardashian se takođe predstavila sa pletenicom koja počinje kao francuska kika kako bi njene postrance nameštene šiške ostale van očiju i završila se kao pletenica upletena sa strane.

Visoki, zategnuti i sa strane rep

Ništa ne volimo više od savršenog i odvažnog repa. Iggy Azalea je kraljica zalizanog repa. Njen rep je uvek postavljen visoko i čvrsto. Bip Ling nam je pokazala da nositi rep ne mora da deluje strogo. Ovaj rep na slici je nosila uvezan po strani sa belom mašnom za ženstveni izgled. Lady Gaga je uspešno nosila gusti rep sa nejednako ošišanim slojevima kose. Veoma efektno, plus možete li zamisliti kakvu glavobolju možete dobiti sa svim tim na glavi. Predanost do kraja.


Talasi sa plaža

Svake godine, u oblaku slane morske magle se u velikom stilu pojave neverovatni lepršavi talasi na plažama. Mekani i neobavezni uvojci izgledaju savršeno na svakome. Neki od naših omiljenih uključuju Jessicu Simpson, Demi Lovato i Beyonce. Jessicini zlatni talasi izgledaju kao da se upravo vratila sa plaže, ne previše uvijeni i lagano neuredni. Čak je pomerila razdeljak unazad kako bi postigla tradicionalan izgled. Demi je svoju kosu podigla do pola ali je ostavila svoje šiške sa strane kako bi izgledala glamuroznije dok Beyonceine plave lokne beže od njenog lica te deluju osvežavajuće, slojevito, a njene jagodice deluju ipak pomalo smešno.

Drečave boje

Bilo bi teško ne primetiti da se veliki broj dama odlučio za svetle boje kose ove godine. Videli smo sve moguće drečeće boje na licima zvezda te smo morali da odabermo naše favorite. Lady Gaga je prošla kroz „vodenu“ fazu koje nam jednostavno nije bilo dosta. Ko bi rekao da  morsko zelena izgleda odlično kada se upari sa porcelan belom bojom i crvenim karminom? Niki Minaj je svoju pink i žutu boju kose podigla na viši nivo tako što je te dve nijanse uplela u tako ukusnu smešu. Ipak, od svih boja koje smo videli, moramo da odamo priznanje Katy Perry, jer njena kosa boja šećerne vune je zapravo njena prava kosa. Da, uspela je da od jarko crne pređe na pink a zatim i na plavu za samo nekoliko meseci, a njena kosa i dalje deluje kao da je u savršenoj formi.
Moramo da odamo i priznanje damama koje su svoje lokne pretvorile u skulpture. Potrebna je velika posvećenost da se natapira kosa na ovaj način, tako da deluje poput žive ograde: Willow Smith, kćerka Willa Smitha, Kat Graham i Nicky Minaj. Willow je svoje pletenice uspela da transformiše u oblik srca dok je Kat Graham svoje pramenove podigla na nove visine svojevrsnom „košnicom“. Nicky nam je pokazala svojevrstan izgled iz osamedesetih na svoj način. Sada ih samo treba zamisliti izložene u muzeju.

Za sve dodatne informacije o nama i našim proizvodima kontaktirajte nas putem email-a ili posetite našu Facebook stranu

http://www.facebook.com/PrirodnaHumanaKosaZaNadogradnju?sk=info  

Učitava se...

No comments:

Post a Comment