Wednesday, December 21, 2011

Zadivljujuće frizure za 2012.

  Ukoliko žudite za promenom od glave do pete, od samog pogleda na ove  zadivljujuće frizure za svaku priliku u 2012. godini vaše srce će početi brže da kuca. Trend dugih lokni među poznatima i devojkama od stila su dobra osnova za širok spektar raznovrsnih frizura. Poslušajte savete Calliste Plex, specijalno za vas.

Izaberite najimpresivniji stil koji će naglasiti oblik vašeg lica. Pojačajte vaše lokne delikatnom siluetom koji zrači ženstvenošću i prefinjenošću. Jednostavna i dosadna kosa je prečica ka prosečnoj lepoti. Najbolji frizeri su samo za vas spremili obilje dužina i stilova sa kojima možete eksperimentisati.







Ukoliko ne možete da dočekate da vašoj kosi udahnete novi život, posetite vašeg čarobnjaka za lepotu i naterajte ga da dotera u red vaše dosadne lokne. Kombinujte slojeve kose sa šiškama i teksturom tako da pred vama svi ostaju bez daha. Imajte ovo u vidu kada se nađete u prodavnici snova. Ubrizgajte dozu glamura u vaš izgled koristeći najbolje modne formule. Otkrijte proizvode koji će u vašoj kosi postajati magija. Pronađite inspiraciju u ovim i nadolazećim stilovima kako bi imali širok spektar lepote na raspolaganju. Pojačajte volumen tako što ćete rastresti kosu. Zadirkujte svoju kosu povlačeći češalj od kraja vlasi ka korenu za postizanje bolje teksture.





 Očekujte stopostotni uspeh ukoliko odaberete neverovatni stil sa šiškama. Meke šiške će dodati 3D efekat vašoj dugoj kosi. Odaberite ovaj dodatak za lepotu ukoliko se ne plašite da nosite frizuru koja iskazuje stav. Na drugoj strani, možete se osloniti na mekani i zavodljivi efekat šiški postavljenih sa strane koji će izdužiti vaše atribute. Pronađite odgovor na sve vaše dileme u vezi sa kosom u ovom repertoaru dizajna kose. Koristite ovalnu četku i visokokvalitetni fen za kosu kako biste postigli neverovatne lokne i mekane talase koji se prelivaju po zalivima vaše kose ili jednostavno ispravite kosu i bacite sve na kolena svojom ravnom kosom.






Učitava se...

No comments:

Post a Comment