Monday, December 12, 2011

Zašto nadogradnja?

 Ono što je za većinu  žena sasvim normalno, nekima je životna želja -  Imati dugu kosu.
Sve više žena se odlučuje na nadogradnju kose, naročito one koje imaju kratku i tanku kosu ili kojima se kosa  proredila. Skoro svaka deseta žena pati zbog proređene kose.
Postupak je takav da se kosi dodaje pramen po pramen  kose, koja se nadovezuje klipsama ili povezuje  na pravu kosu.  Umetci su takođe od prirodne humane, tako da se razlika od prave kose  i ne primeti. Dva do četiri sata traje celi postupak, zavisno od željene dužine i punoće.
Zvezde kao Shakira, Cristina Aguliera ili Jenifer Lopez  nose isključivo  "Virgin hair"  kosu odnosno devičansku ( mladalačku) od Indijskih žena, gde je običaj da žena pre udaje odseče kosu, a takva kosa je dosta skuplja.
Nadograđena  kosa se može normalno prati, fenirati, češljati  čak i farbati. Moguće je odstraniti u svako doba, bez oštećenja kose. Lepa kosa ženi, a i muškarcu daje samopouzdanje i lepa frizura nas usrećuje, ma kako to površno zvučalo. Koliko puta ste izašli iz frizerskog salona nezadovoljni i neraspoloženi?
Naravno da je najlepša prirodna i svoja kosa, ali za one kojima kosa zaista čini problem, ova metoda i nije tako loš izbor.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem email-a ili posetite našu Facebook stranu

http://www.facebook.com/PrirodnaHumanaKosaZaNadogradnju?sk=info  

No comments:

Post a Comment