Thursday, December 29, 2011

Posetite muzej kose

 Jedini muzej kose na svetu u Independencu, saveznoj državi Missouri, SAD poseduje kolekciju od nekoliko stotina venaca i više hiljada komada nakita izrađenih od humane kose. Nakit izrađen od kose su nosili i muškarci i žene viktorijanskog perioda (1800. – 1900.). U muzeju možete videti izloženu i kosu kraljice Viktorije, četiri američka predsednika i mnogobrojnih zvezda, počev od Michael Jacksona do Merilyn Monroe.

Wednesday, December 21, 2011

Zadivljujuće frizure za 2012.

  Ukoliko žudite za promenom od glave do pete, od samog pogleda na ove  zadivljujuće frizure za svaku priliku u 2012. godini vaše srce će početi brže da kuca. Trend dugih lokni među poznatima i devojkama od stila su dobra osnova za širok spektar raznovrsnih frizura. Poslušajte savete Calliste Plex, specijalno za vas.

Izaberite najimpresivniji stil koji će naglasiti oblik vašeg lica. Pojačajte vaše lokne delikatnom siluetom koji zrači ženstvenošću i prefinjenošću. Jednostavna i dosadna kosa je prečica ka prosečnoj lepoti. Najbolji frizeri su samo za vas spremili obilje dužina i stilova sa kojima možete eksperimentisati.


Tuesday, December 20, 2011

Zašto žene raskidaju makazama




Na iznenađenje svojih prijatelja, dvadesettrogodišnja Prači Nigam, je nakon četiri godine, ošišala svoju kosu na dužinu do ramena, što je buntovan način da svom bivšem dečku saopšti: “Više nisi u mom životu i ono što si na meni najviše voleo ja sam odbacila.“

Monday, December 19, 2011

Najnovije paž i stepenaste frizure za 2012.

Svako godišnje doba otvara mogućnosti da se isprobaju novi modni trendovi. Ove frizure srednje dužine za 2012 su tu da pojačaju vaše samopouzdanje da se odlučite na male ali velike promene u  vašem izgledu.
Srednja dužina kose je trend koji je u usponu i mnoge popularne devojke se odlučuju za njega. Ono što vam je potrebno za tu promena je doza glamura i savršenosti u vašim pramenovima. Poslušajte savete Calliste Plex, specijalno za vas.


Sunday, December 18, 2011

Najbolje frizure poznatih u 2011.


Vratite se unazad kroz 2011. godinu i pokušajte da prepoznate zvezde po njihovoj kosi. Visoki rep za devojku na slici bi bio odlična ideja, ali i za vas ukoliko je vaša kosa duga i gusta. Ipak ukoliko nije takva probajte našu kosu za nadogradnju.
Počev od lagane promene sa pink frizure na crnu koju smo videli na Katie Perry, godina za nama obilovala je epskim momentima zaslužnih frizera i njihovih modela koji su zaslužili da se nađu u ovom odbrojavanju. Možemo reći da su pred vama najbolje frizure, neki će pomisliti da je besmisleno reći tako nešto.Pa ipak, jednostavno: Kosa.


Friday, December 16, 2011

Neverovatni šeširi od kose

Nagi Noda je ekscentrična rediteljka, za koju mnogi smatraju da je bila jedna od najuticajnijih žena u Japanu. Noda rođena u Tokiju 1973. godine i pre nego što je pokrenula sopstveni studio 2003. godine, pohađala je najbolje umetničke akademije. Bila je jedna od neverovatno talentovanih reditelja i umetnika, ali njena neverovatna vizija i talenat su je izdvojili od ostalih i  svaki njen projekat pretvarali u remek delo vredno pažnje. Efekti koje je ona koristila pri snimanju u svojim projektima bi uvek stvarali dodatan efekat kod posmatrača, a taj efekat je „kako je to uspela da uradi“? Upravo zbog toga se u njenim projektima uživa i javlja se potreba da se gledaju iznova i iznova.
Prelepe stvari koje je stvarala su jednostavno same sebi bile svrha. Noda je osamdesetih provela nekoliko godina živeći u Njujorku, radeći na video spotovima i televizijskim reklamama. Među ostalima, radila je spotove za Scissor sisters i Tigu, reklame za Coca Colu i Nike, kao i mnogobrojne eskcentrične kratke filmove. Njena smrt 2008. godine usled komplikacija nastalih posle operacije zbog saobraćajne nesreće je neverovatan gubitak neobičnog i kreativnog uma. Njen kreativni genije kao da je sve to slutio, pa se odlazeći u bolnicu tako i obukla: haljina Majkla Rajdena, Chanel čizme i Viktor&Rolf čipkane trepavice.
Danas vam predstavljamo 15 zaista jedinstvenih i inovativnih šešira u obliku životinja po kojima je Nagi Noda bila poznata.


Tajna Betovenove kose

Kosa je nešto prvo uočimo na nekome i na osnovu čega formiramo prvi utisak. Ona jednostavno, hteli mi to ili ne, bili toga svesni ili ne, govori drugima o nama. Ipak, kosa nikada neće reći sve. Mnogo toga će ostati tajna, ali ukoliko postavite pravo pitanje kosa vam može reći mnogo toga.
Betoven je pored svog muzičkog genija, bio poznat i po svojoj čuvenoj kosi. Njegovo delo i dalje živi i odjekuje muzičkim auditorijumima širom sveta. Međutim, danas je nešto drugo ustalasalo javnost - njegova nemirna kosa
Betoven je 1802. Godine počeo da gubi sluh. Kako ga je to sve više tištilo, napisao je pismo, poznato kao Hejligenštad testament, svojoj braći Johanu i Karlu. Pismo je pronađeno u Betovenom stolu, nakon njegove smrti. Nikada ga nije poslao.
Kada je umro 1827. godine, veliki kompozitor je imao 56 godina. Bio je potpuno gluv od svoje pedesete godine. Veći deo života mučile su ga stomačne tegobe i slične teskobe. Iako je pomoć tražio kod brojih lekara, nije uspeo da savlada bol. I pored velikih telesnih poteškoća i potpunog gubitka sluha, Betove je iskomponovao Devetu simfoniju, koja se i dalje koristi pri obeležavanju velikih događaja poput pada Berlinskog zida.
Hejligenštad testament, koji je ime dobio po selu na obali Dunava gde je napisano, daje malo poznatu sliku Betovenove psihe. U njemu, Betoven moli svoju braću da nakon njegove smrti saznaju šta je prouzrokovalo njegove teskobe. Gotove 200 godina nakon što je postavio ovo pitanje konačno imamo odgovor. Odgovor dolazi od neobičnog izvora, Betovenove kose.
Mnogi ljudi su uzimali lokne Betovenove čuvene kose ubrzo nakon njegove smrti. Jedna od ovih lokni, koju je uzeo jedan tinejdžer, je čudesno preživela do danas. Ferdinand Hiler, koji je tada bio petnaestogodišnjak, uzeo je deo Betovena kao uspomenu na briljantnog kompozitora.
Hiler, koji je i sam postao kompozitor i dirigent, svoje blago je čuvao u medaljonu koju je kasnije poklonio svom sinu. Mlađi Hiler prepoznaje šta se nalazi u kutijici i od tog trenutka priča o putovanju kose od Beča do Amerike postaje kranje fascinantna. Najverovatnije je tokom Holokausta, kosa uspela da omoguću bezbedan odlazak nekoj jevrejskoj porodici.
Na aukciji održanoj 1994. kod Sotbija u ponudi se našao medaljon sa nekoliko stotina vlasi Betovenove kose. Prodat je za 7.300 dolara Amerikacima koji su nastojali da osnuju Betovenov centar na državnom univerzitetu. Osam vlasi su poslate na pažljivo ispitivanje kao i na DNK analizu.
Nakon nekoliko godina ispitivanja, naučnici su došli do neverovatnog otkrića. Betovenova kosa je sadržala ogromne količine olova, gotovo 100 puta veće od normalne. Betoven je imao trovanje olovom. To stanje, koje je danas poznao kao Plumbizam, je sigurno moglo biti uzrok konstantnih stomačnih tegoba i depresije. Svakako je moglo poruzokovati njegovu smrt.
Danas se postavlja pitanje: Da li je prouzrokovalo i Betovenov gugubitak sluha? U ovoj fazi ispitivanja, odgovor je najverovatnije „ne“. Moguće je da ćemo još mnogo tajni otkriti od Betovenove kose. 

Učitava se...

Tuesday, December 13, 2011

Koliko novca trošimo na kosu?


Lepota kose mnogim ženama je vrlo bitan deo celokupnog izgleda. Žene su spremne da potroše i vreme i novac kako bi kosu učinile sjajnom, mekanom i zdravom. Novo istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je koliko su finansijski daleko spremne da idu ne bi li to i ostvarile.
Istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji na 3.000 muškaraca i žena pokazalo je kako prosečna žena u životu potroši jednu godišnju platu na sređivanje kose.
Svaka treća žena priznala je da pre izlaska provede oko 40 minuta u feniranju i sređivanju kose kod kuće, a 40 posto njih priznalo je da na posao kasni jer ‘muku muči’ s popravljanjem frizure.
Čak četvrtina ispitanih radije bi novac potrošilo na frizera ili kupovinu proizvoda za negu kose, nego na hranu.
Kao najčešći problem, 60 posto ispitanih navelo je ispravljanje talasaste ili kovrdžave kose, a trećina njih na more ili odmor nosi peglu za kosu.



Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem email-a ili posetite našu Facebook stranu

http://www.facebook.com/PrirodnaHumanaKosaZaNadogradnju?sk=info   

Kosa: Bajke i stvarnost

Jeste li znali da plavuše imaju najviše vlasi na glavi? Iznenađuje li vas podatak da jedna od tri žene farba svoju kosu? Jeste li ikad računali koliko je duga kosa Zlatokose? Trebalo bi joj nekoliko stotina godina da joj izraste toliko duga kosa. Pridružite nam se u našem otkrivanju zanimljivih, neobičnih i neverovatnih činjenica o kosi.

•    Metri i metri kose na glavi postoje samo u bajkama.
 
U stvarnom životu kosa naraste tek od 0,2 do 0,4 milimetara na dan ili oko jedan centimetar mesečno. Trenutno kosa Amerikanke Diane Witt iz Massachusettsa drži rekord žene s najdužom kosom. Kosa te američke Zlatokose duga je gotovo četiri metra. Samo je jedna osoba pobila rekord Diane Witt. Krajem 1940-ih kosa Indijke Swami Pandarasandhi navodno je bila duga 7,93 metara.



•    Crvenokose imaju manje kose


Plavuše imaju sreće. Prosečno imaju najviše vlasi na glavi. Dok plavuše u prosjeku imaju oko 140.000 vlasi, prosečna crvenokosa ima ih samo 90.000. Žene sa smeđom ili crnom kosom u proseku imaju oko 110.000 ili 100.000 vlasi. Moramo istaknuti da plavuše imaju i najtanju kosu. Prirodne crnokose većinom imaju  izrazito debelu vlas. Crna kosa Indijke primer je izrazito čvrste kose. Crvenokose takođe imaju snažne vlasi.

•    Kosa umire mlada

Kosa raste neko vreme, zadrži se na glavi, a zatim otpadne. Jedna vlas može trajati od dve do pet godina. Zatim prestaje da raste i ostaje na glavi nekoliko meseci. Na kraju ispadne i stvara mesto za novu vlas. Stoga je prilično normalno da nam dnevno ispadne od 50 do 100 vlasi.

•    Plava se kosa prodaje

„Plavuše su manje inteligentne.“ Kao i u slučaju većine predrasuda, ova je već dugo s nama i ostaće. Naravno, postoji snažan, ali uopšteno ignorisan dokaz koji tvrdi suprotno. Jedna trećina svih visokointeligentnih članica Mense su plavuše. Uprkos predrasudama, plavuše su čarobnice u prodaji proizvoda, informacija i slika. Dve od tri nemačke TV voditeljke su plavuše. Nedavno je jedna anketa otkrila da plave blagajnice u Engleskoj imaju 20 posto veću prodaju od njihovih kolegica drugih boja kose.

•    Muškarci takođe vole da farbaju svoju kosu

Jedna od tri žene redovno boji svoju kosu. Danas jedan od deset muškaraca takođe poseže za tretmanima za farbanje kose. Muškarci, međutim, povlače granicu kad su u pitanju pramenovi. Samo 3% muškaraca stavlja pramenove na kosu. Što se njege tiče, muškarci su na vrhu. U starosnoj dobi od 24 do 34 godine, 56% muškaraca svakodnevno pere kosu, dok to čini samo 30% žena iste starosne grupe.

•    Prvi proizvod za kosu: šampon

94% žena smatra šampon daleko najvažnijim proizvodom za negu kose. Takođe ne razmišljaju o odvajanju od svog laka za kosu. 60 posto svih žena povremeno koristi lak za kosu, a 24 posto koristi ga svakodnevno.
•    Dobra frizura je dragocena
Nemci prosečno plaćaju 22 eura za frizuru. Frizeri u New Yorku zarađuju mnogo više. U nekim frizerskim salonima šišanje košta koliko i kratak put u Pariz, i to avionom. Orlando Pita, frizer Naomi Campbell i Kirsten Dunst poznat je kao najskuplji frizer. Frizura u salonu tog stiliste u Ulici Gansevoort na Manhattanu stoji oko 800 dolara (570 eura). U poređenju s njim, cena frizure njegove kolegice Sally Hershberger koja se proslavila kratkom frizurom Meg Ryan, malo je jeftinija. Ona naplaćuje šišanje „samo“ 600 dolara (430 eura).

•    Aukcijski čekić označava prodaju kose slavnih

Kosa nema vrednost na glavama zvezda. Ipak to se menja nakon smrti. Kao relikt, kosa se može pretvoriti u dragocen i redak predmet. Godine 2004. obožavatelj iz Hong Konga kupio je jednu vlas Johna Lennona, preminulog člana Beatlesa, na aukciji u Geroni. Platio je neverovatnih 3460 eura za tu jednu vlas. U Francuskoj su 1980. dva sitna pramena kose francuske kraljice Marije Antoanete i njenog sina prodata za vrtoglavih 5000 eura. Ipak najskuplje prodati primerak je srebrno-sivi umetak kose koju je jednom nosio umetnik Andy Warhol. Prodata je 2006. na aukciji kuće Christie's za čak 10.800 dolara (oko 7700 eura).

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem email-a ili posetite našu Facebook stranu

http://www.facebook.com/PrirodnaHumanaKosaZaNadogradnju?sk=info   

Monday, December 12, 2011

Zašto nadogradnja?

 Ono što je za većinu  žena sasvim normalno, nekima je životna želja -  Imati dugu kosu.
Sve više žena se odlučuje na nadogradnju kose, naročito one koje imaju kratku i tanku kosu ili kojima se kosa  proredila. Skoro svaka deseta žena pati zbog proređene kose.
Postupak je takav da se kosi dodaje pramen po pramen  kose, koja se nadovezuje klipsama ili povezuje  na pravu kosu.  Umetci su takođe od prirodne humane, tako da se razlika od prave kose  i ne primeti. Dva do četiri sata traje celi postupak, zavisno od željene dužine i punoće.
Zvezde kao Shakira, Cristina Aguliera ili Jenifer Lopez  nose isključivo  "Virgin hair"  kosu odnosno devičansku ( mladalačku) od Indijskih žena, gde je običaj da žena pre udaje odseče kosu, a takva kosa je dosta skuplja.
Nadograđena  kosa se može normalno prati, fenirati, češljati  čak i farbati. Moguće je odstraniti u svako doba, bez oštećenja kose. Lepa kosa ženi, a i muškarcu daje samopouzdanje i lepa frizura nas usrećuje, ma kako to površno zvučalo. Koliko puta ste izašli iz frizerskog salona nezadovoljni i neraspoloženi?
Naravno da je najlepša prirodna i svoja kosa, ali za one kojima kosa zaista čini problem, ova metoda i nije tako loš izbor.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem email-a ili posetite našu Facebook stranu

http://www.facebook.com/PrirodnaHumanaKosaZaNadogradnju?sk=info  

10 stvari koje morate znati o šamponima

Ni najbolji šampon neće imati efekt ako ga ne upotrebljavamo pravilno. Kako bi izvukli maksimum iz svog šampona, trebali bi o njima znati neke činjenice koje inače uzimamo zdravo za gotovo.

Šamponiranje nije najvažniji deo pranja

Masiranje temena tokom pranja i detaljno ispiranje kose važniji su od vrste i količine šampona koju nanosimo. Vrhovima prstiju umasirajte šampon u koren kose kako bi potpuno uklonili višak sebuma da bi koren kose mogao lakše ‘disati’. Detaljno ispiranje takođe je važno kako bi potpuno uklonili ostatke šampona s kose i sprečili da se kosa brzo masti.
Prirodni sastojci nisu uvek najbolji

Ako šampon sadrži neke od prirodnih sastojaka, to ne znači da je sigurno koristan za vašu kosu, naprotiv, sastojci poput limuna mogu nadražiti kožu glave, a mentol može izazvati alergijske reakcije.
Ne očekujte volumen kao na reklami

Iako neki šamponi pridonose većem volumenu kose, lokne i bujna kosa koju vidimo na televizijskim reklamama ipak su rezultat truda i strpljenja stručnjaka koji brinu za kosu modela. Koliko god izgledalo jednostavno, ipak bez četke i fena nema lepe i bujne kose.
Manje je više

Prevelika količina šampona može imati suprotan učinak – previše pene otežava potpuno prodiranje šampona do temena i uklanjanje sebuma s kose. Bolji efekt ima dvostruko nanošenje male količine šampona nego jedno pranje s puno šampona.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem email-a ili posetite našu Facebook stranu

http://www.facebook.com/PrirodnaHumanaKosaZaNadogradnju?sk=info 

Sunday, December 11, 2011

Koliko volite svoju kosu?

Istraživanje koje je nedavno sprovela kompanija za proizvodnju kozmetičkih proizvoda „Dove“, pokazalo je da 93 posto žena jedva ili nikako ne podnosi svoju kosu.
U istraživanju koje je sproveo „Dove“, učestvovalo je 1.000 žena starosti od 18 do 65 godina, a rezultati su pokazali neke zanimljive podatke.
Naime, 67 posto žena kaže da ne mogu da ukrote svoju kosu, njih 20 posto izbegava da se socijalizuje ukoliko im frizura izgleda loše, a skoro polovini ispitanica je jutarnje sređivanje kose važnije od doručka.
39 posto nih smatra da je važnije srediti kosu, nego se našminkati, 35 posto će radije utrošiti vreme na sređivanje frizure nego na spavanje, a 58 posto njih koristi bar tri proizvoda za oblikovanje i uređivanje kose.
Stručnjaci ističu da se negovan i zdrav izgled kose može postići kroz ishranu i da je samo korišćenje kozmetičkih preparata nedovoljno. Tako savetuju da se ishrana obogati voćem, povrćem, celim žitaricama, mahunarkama, masnom ribom i nemasnim mlečnim proizvodima.




Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem email-a ili posetite našu Facebook stranu


Zanimljivosti o kosi

• Kada bi ceo život puštali kosu, ona bi narasla do 107 centimetara dužine.
• Kosa kod žena raste sporije nego kod muškaraca.
• Životni vek ljudske vlasi u proseku iznosi pet ipo godina.
• Šišanje kose ne utiče na njen rast.
• Vlažnu kosu ne bi trebalo trljati peškirom jer je tada veoma osetljiva.
• Broj vlasi na glavi zavisi od prirodne boje kose. Crvenokose u proseku imaju 90.000 vlasi dok crnke imaju oko 110.000 vlasi, brinete oko 140.000 vlasi. Plavuše se ne samo dobro zabavljaju već imaju i više kose, otprilike oko 140.000 vlasi.
• Pored koštane srži, kosa je ljudsko tkivo koje najbrže raste u telu.
• Ljudi imaju otprilike isti broj folikula kose kao i šimpanze.
• Neki ljudi imaju cvet u kosi iz razloga što njihova kosa raste u obliku spirale, zbog čega kosa počinje da raste na gore ili pod nekim uglom.
• Kosa se sastoji od 50.65% ugljenika, 20.85 kiseonika, 17.14% azota, 6.36% vodonika i pet procenata sumpora. Kosa takođe sadrži tragove magnezijuma, arsena, gvožđa, hroma i drugih metala i minerala.
• Tamna kosa sadrži veći nivo ugljenika od plave kose.
• Kosa raste u proseku oko 3.5 centimetara mesečno. Rast kose je brži od 15. do 30. godine.
• Svakog dana izgubimo od 75-150 vlasi kose.
• Na kvadratnom centimetru se u proseku nalazi oko 150 vlasi kose.
• Suva vlas se pre pucanja može istegnuti za jednu petinu svoje dužine, dok se vlažna vlas može istegnuti za 40-50 % svoje dužine.
• Trihoptiloza je tehnički izraz sa ispucale krajeve. Tako da sledeći put kada odete u salon tražite od svog frizera da Vam skrati trihoptilozu.
• Tokom leta i kada spavamo, kosa raste brže.
• Snaga svih vlasi ljudske kose može da izdrži težinu 99 ljudi.
• Nije moguće saznati pol osobe samo tako što ćete pogledati njenu kosu.
• Kosa je sačinjena od keratina, iste materije kao i nokti.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem email-a ili posetite našu Facebook stranu

http://www.facebook.com/PrirodnaHumanaKosaZaNadogradnju?sk=info

Čeone perike sa mrežicom

Čeone perike sa mrežicom

Perike se mrežicom su perike koje pokrivaju celu glavu sa mrežicom postavljenom ispred linije kose. Perika se postavlja, oblikuje i priveremeno spaja sa linijom prirodne kose tako da se ne može videti gde počinje i gde se završava mrežica. Tehnologija izrade ovih perika je neverovatno uznapredovala jer spoj mrežice i prirodne kože ostaje nevidljiv ukoliko su spojene na odgovarajući način. Kod čeonih perika, vlas kose sa kutikulom jer ručno ušivena za mrežastu osnovu tako da u potpunosti izgleda kao kosa osobe koja je nosi.Ukoliko vi ne vidite razliku, ne vidimo je ni mi. Čak i ako pažljivo osmotre, vaši prijatelji neće moći da primete razliku. Čeona perika sa mrežicom je daleko udobnija i izgledom prirodnija od čeone perike sa tvrdom podlogom kao osnovom. Veliki broj poznatih ličnosti, nose čeone perike sa mrežicom kako bi izgledale prirodno i pratile modne trendove. Ove perike se mogu nositi na nebrojeno načina. Mogu se nositi kao visoki konjski rep, uvijene u punđu, sa puštenom kosom, sa razdeljkom na bilo kom delu glave ispod koga se nazire prirodna boja kože glave. Čeone perike su veoma dugotrajne i uz manje prepravke možete ih nositi ceo život. Možete ih nositi od jednog dana do tri nedelje bez skidanja, pranja šamponom ili ponovnog postavljanja.
Sada Vam otkrivamo jednu tajnu. Sigurno ste videli slike Tajre Benks, Bijonse, Lil Kim sa savršenom kosom. Njima je neosporno mesto na ovom sajtu; sve one nose čeone perike sa mrežicom. One jesu malo skuplje ali se dugoročno isplate. One su već neko vreme na tržištu, ali njihovo vreme tek dolazi. Proces izrade čeonih perika sa mrežicom je dugotrajan i potrebno je nekoliko nedelja da se izradi jedna perika. One se obično izrađuju po narudžbini i tada njihova cena možete dostići i do 20000 dolara, ali mi ih samo za Vas imamo u našoj ponudi po više nego povoljnoj ceni.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem email-a ili posetite našu Facebook stranu

http://www.facebook.com/PrirodnaHumanaKosaZaNadogradnju?sk=info

Umetci sa jednoredno i dvoredno utkanom kosom

 Jednoredno utkana prirodna humana kosa


 Jednoredno utkana kosa je, prirodna humana devičanska, odnosno, hemijski netretirana, iščetkana i sečena na jednoj strani. Sve vlasi su postavljene u jednom smeru, što znači da se svi korenovi nalaze na jednom kraju obrađenog repa kose. Visokokvalitetni proces obrade onemogućava vlasi da budu drugačije dužine od obradom predviđene dužine vlasi repa. Ovakva obrada takođe onemogućava mršenje kose nakon izbeljivanja odnosno farbanja kose. Umetci sa ovakvom kosom su veoma popularni u Evropi. Kosa za umetke se uzima sa temporalanog odnosno čeonog dela glave davaoca. Umetak od jednoredno utkane prirodne nedevičanske humane kose sadrži kosu visokokvalitetne teksture, koja je kraćena od kraćih ka dužim krajevima. Umetak jednoredno utkane kose izgleda kao konjski rep sastavljen od vlasi nejednake dužine. Ovako se postiže  prirodan izgled kose.

Dvoredno utkana prirodna humana kosa

Ovo je humana nedevičanska kosa najboljeg kvaliteta. Izrađuje se od jednoredno utkane kose koja je kraćena na oba kraja kose, tako du sve vlasi postavljene od korena ka kraju vlasi. Kod nje su vlasi jednake dužine i nema kraćih vlasi. Pramenovi ove kose su ujedno i najskuplji. Umetci dvoredno utkane kose u sebi imaju dvostruko više kose nego umetci jednoredno utkane kose, a moguće je i da se spoje dva umetka jednoredno utkane kose kako bi se dobio željeni efekat.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem email-a ili posetite našu Facebook stranu

http://www.facebook.com/PrirodnaHumanaKosaZaNadogradnju?sk=info

Saturday, December 10, 2011

Nadogradnja kose sa klipsama?

 Nadogradnja kose sa klipsama je najbezbedniji način da kosa dobije na dužini i volumenu, kao i da se promeni boja kose, bez oštećenja sopstvene kose. To je istovremeno odlična alternativa trajnoj nadogradnji kose, jer ova vrsta nadogradnje je kratkotrajno rešenje kao i sama cena koja je dosta niža.U našoj ponudi se nalazi širok asortiman umetaka sa klipsama različitih boja i dužina izrađenih od 100% humane prirodne kose najboljeg kvaliteta. Količina i širina kose su podjednako bitni kao dužina kose.Ove neprimentni umetci sa klipsama vam omogućavaju da menjate dužinu kose od kratke do duge bez potrebe da se kosa skraćuje. Za samo nekoliko trenutaka dodajte dužinu volumen, teksturu ili boju. Naši umetci se sastoje od od višeslojne, konturne mase kose uz koju lako postižete željeni efekat. Nadogradnja kose sa klipsama će vas u potpunosti transformisati i trenutno vam podići samopouzdanje. Umetci su veoma jednostavni za upotrebu i sami ih možete postaviti za samo nekoliko trenutaka. Same klipse su su visokokvalitetne i izrađene u boji kose i ne spadaju.


. Naše ekstenzije na vama su u potpunosti neprimentne i vaši prijatelji neće ni znati da ih nosite. Sa klipsama ovakvog kvaliteta kosa ostaje na mestu na vetru, kiši, igri i čak pri vežbanju i sve vreme naša prirodna humana kosa ostaje neverovatno svilenkasto mekana  Ovi umetci su najednostavniji i najlakši put do prelepe kose.
Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem email-a ili posetite našu Facebook stranu

http://www.facebook.com/PrirodnaHumanaKosaZaNadogradnju?sk=info;

Friday, December 9, 2011

Naši proizvodi

Hvala Vam što se interesujete za 100% prirodnu humanu devičansku kosu.
Ovo su naši proizvodi kao i neke informacije o njima. Ovo će vam omogućiti da bolje razumete kose različitog kvaliteta koje su vam na raspologanju.

Naši proizvodi:   

•    Umetci sa utkanom prirodnom humanom kosom
•    Humana kosa sa klipsama
•    Humana kosa za nadogradnju keratinom
•    Perike od humane kose
•    Čeone perike sa mrežicom od humane kose
•    Celi repovi humane kose od jednog davaoca
•    Kovrdžava i uvijena humana kosa
•    Ofarbana humana kosa

Kakvu kosu nudimo?


Kosa koju nudimo je potpuno prirodna humana odnosno devičanska kosa. Za devičansku humanu kosu se smatra da je najbolja vrsta kose koja se može koristiti za nadogradnju. Od svih kategorija humane kose, jedino devičanska humana kosa ima prirodan izgled. Zbog svog kvaliteta se koristi za izradu perika i umetaka.